Forma Lighting - MOTOLUX motorikus Távirányítható lámpatestek

Forma MOTOLUX - Motorikus Távirányítható Lámpatestek

A Forma Lighting megoldások kizárólagos hazai forgalmazójaként bemutatjuk a Forma MOTOLUX motorikus távirányítható lámpatesteket, melyekkel egyszerűbb az időszakosan változó terek megvilágítása.

Létra vagy mechanikus lift használata nélkül, egyetlen távirányítóval kontrollálhatjuk a Forma MOTOLUX lámpatesteket. Számos előnyei közt fontos kiemelnünk a magas minőség mellett az idő- és költségmegtakarítást, a biztonságot és közvetlen kreatív irányítás lehetőségét is.

Ezek a lámpatestek megoldást szolgálhatnak olyan magas mennyezettel rendelkező terek megvilágítására, ahol eddig a technikai személyzetnek külön eszközök segítségével kellett a lámpákat beállítani. Nem csak és kizárólag a magas tereknél, hanem a szezonálisan változó tereknél, mint kiállítótermek, rendezvények, kiskereskedelmi egységek helyiségeiben is praktikus és elegáns megoldást kínál. A környezeti fényhatások (borús vagy napos idő / éjszakai vagy nappali fény) is más és más benyomást keltenek egy-egy tárgy megvilágításánál, a Forma MOTOLUX lámpatesteket egyszerűen tudjuk finom hangolni a megfelelő hatás elérése érdekében, mivel nem csak a megvilágítás szöge, hanem a fényszín és színhőmérséklet is szabályozható a távirányítóval.

A szavak helyett beszéljen inkább a videóbemutatójuk!

MOTOLUX Motorized Remote Controlled Lighting from FormaLighting on Vimeo.

Számos felhasználási területre alkalmas, legyen szó akár múzeumról, galériáról, kiállítóteremről, irodáról, üzletek belső tereinek megvilágításáról az olasz gyártó technológiája biztosítja a kompromisszummentességet a tárgyak optimális megvilágításánál.

További információért és árakért lépjen velünk kapcsolatba!