3D világítási látványtervezés

Ugye Ön is vizuális típus? Már a világítástervezés elején is fontos látni, hogy olyan eredményre számíthatunk, amelyet megálmodtunk! Legyen szó beltéri vagy kültéri világításról, képzett kollégáink rövid idő alatt realisztikus teret alkotnak építészeti tervek vagy akár egy elképzelés alapján. Se Photoshop, se fals effektek, csak a valóság!

A belsőépítészek munkájához nagy segítség, ha a megrendelőnek a valós megvilágítási tervek is prezentálásra kerülnek. Legyen szó csak elképzelésről (anyag, szín, keretösszeg), vagy már meglévő fix lámpapozícióról és meglévő berendezési, bútorozási tervről, az igényeknek megfelelően elkészítjük a látványtervet, melyet különböző látószögekből mutatunk be. Igény esetén több terv közül is választhat, hogy a legmegfelelőbb megvilágítást érjük el.

3D világítási látványtervezés

Valósághű 3D világítási terveket készítünk, valós gyártói világítási paraméterekkel, az aktuális MSZ-EN szabványoknak megfelelően, a megbízó igényeit szem előtt tartva.
Ajánlatot kérek!

A világítás tervezése az aktuális MSZ-EN szabványoknak megfelelően zajlik, legyen szó általános, design, homlokzat vagy biztonsági világítási feladatról. Ipari világítás tervezésénél legtöbbször az üres térhez számítjuk ki a világítást, míg otthoni vagy irodai megvilágítási terv elkészítéséhez fontos egy alapvető berendezési, bútorozási terv is, hogy részletgazdag és valós látványt alkothassunk a fény útjáról.

A piacon számos lámpatípus áll rendelkezésre a megfelelő megvilágítási érték eléréséhez. Nemzetközi lámpagyártó partnereink termékei hitelesített tanúsítványokkal és világítástechnikai adatokkal (ldt, ies) rendelkeznek. Ezek alapján tudunk valósághű világítási számításokat végezni a Dialux program segítségével, így könnyen bemutatható a fény útja a térben, visszaverődése vagy tükröződése különböző felületeken, legyen az bútor, padló, ablak stb.

Mai trendeknek megfelelően már 3D-s világítási tervet és megtérülési számításokat is készítenek mérnökeink, így egyszerűbb kiválasztania a legoptimálisabb és pénztárcabarát otthoni, irodai, ipari vagy üzleti világítási megoldást.

Nincs elképzelése, vagy éppen ellenkezőleg, túl sok variáció van otthona, irodája, boltja megvilágításához? Ha úgy érzi, hogy elakadt az ötletekben, vagy nehéz elképzelnie, mi hogyan mutat majd megvilágítva, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Tekintse meg referencia oldalunkat, ahol a számos 3D világítási látványtervek mellett eddigi munkáinkat is megtalálja.

3D látványtervezés - világítás - GTC
SBR - irodai világítástervezés - 3D látvány
Motorbolt - Bolt világításterv - 3D látvány

Fényt hozunk a sötétségbe!

Kérjen árajánlatot most!