Világítás tervezése és világítástechnikai eszközök értékesítése

Vállaljuk épületek, külső és belső terek (kertek, sétányok, irodák, intézmények, csarnokok, templomok, lakások, sportlétesítmények, parkok, közterületek stb.) megvilágításának felmérését, megtervezését, felújítását és kivitelezését is.

Képzett kollégáink igény szerint kiszállnak a helyszínre, ahol mérnöki szaktudásuknak hála, pontos energetikai felmérést készítenek, dokumentálnak minden szükséges információt, ezzel is csökkentve az Önt érő költségeket, hisz a pontatlan felmérés az elpazarolt forintok melegágya. A felmérést követően a tervezési fázisba visszük tovább projektjét, ahol igyekszünk minél energiatakarékosabb és költséghatékonyabb megoldásokat találni, figyelembe véve az Ön elképzeléseit.

Nem csak a tervezési szakaszig visszük el projektjét, hanem igény szerint a komplex fényrendszerének beszerzése után a kivitelezést, szerelést is átvesszük a válláról.

Divíziónk elsődleges mottója a költséghatékonyság és az igényesség. Munkák során folyamatosan konzultálunk Önnel, felvázoljuk a lehetőségeket, és Ön választhatja meg azt, hogy a szabványokban meghatározott normák mellett mi az, ami az Ön igényeinek megfelel. Szakembereink professzionális számítógépes tervezőprogramok (pl. Dialux) segítségével tervezik meg, és mutatják be Önnek, hogy mit és miért javasolnak a projektjéhez, mi az amire figyelnie érdemes.

Fontos tudnia, hogy egy komplex tervezési projekt szakszerű, költséghatékony megvalósításához sok tényezővel kell munkatársainknak számolnia. Figyelembe veszik a megvilágítás egyenletességét, a szükséges fényerőt, a megfelelő kontrasztosságot. Figyelnek arra, hogy megfelelő, kellemes színhőmérséklet és színvisszaadás érvényesüljön; hogy a túlzott fényerőkülönbségek ne jöhessenek létre közeli terekben; és arra is, hogy jó árnyékhatás keletkezhessen.

További fontos tényező a káprázás-mentesség, melyet munkatársaink kiemelt figyelemmel kezelnek, hiszen ennek jelentőségét sokan alábecsülik. A káprázó felületek fárasztják az emberi szemet, káprázó fényhatásban dolgozni kellemetlen, és nem mellesleg balesetveszélyes, ezért háromdimenziós tervező programunkban megadjuk többek közt a falak, bútorzatok, padlók színét, mintázatát és reflexiós tényezőjét, és így kezdjük el a megfelelő lámpatestek megválasztását, a teljes világítási terv elkészítését.

A megvilágítási- és fénysűrűség értékeket illetve a káprázási értékek kiszámítása után valósághű látványterveket tudunk mutatni ügyfeleinknek akár nyomtatott papír alapon, akár digitálisan.

Fényt hozunk a sötétségbe!

Kérjen árajánlatot most!