Egyedi világítástechnikai megoldások tervezése és kivitelezése

Egy ebéd az étkezőben, egy éttermi étkezés, vagy egy kültéri sütögetés mind teljesen más világítástechnikai megoldások alkalmazását igényelik. Sokszor a világítótestek gigászian széleskörű világában az alkalmazható épített világítási megoldások között sem találja meg ügyfelünk azt, amit álmaiban elképzelt. Ha katalógusainkban nem találja azt a világítótestet, amit elképzelt, szakembereink segítségével megvalósítjuk az Ön számára. Ügyfeleinknek megrendelésre kereskedelmi forgalomban nem kapható, egyedileg legyártott termékeket készíttetünk.

Hozza el tervrajzát, vagy akár egy papírra vázlatosan lerajzolt elképzelését, és üljön le velünk beszélgetni, hogy segíthessünk valóra hívni álmait!  Szakértőink meghallgatják az elképzelését, és igyekeznek nem csupán az Ön igényeinek eleget tenni, hanem mind energiatudatossági szempontból, mind költség-hatékonysági szempontból a lehető legjobb megoldást javasolni. Hisz mind az egyszeri beruházás költsége, mind a hosszú távú energiafogyasztás optimalizálása nem elhanyagolható körülmény.

Vállaljuk egyedi LED-modulos profilok gyártását:

 • Szűkös a beépítésre szánt hely?
  Egyedileg megadhatja a termék méretét.
 • Ön szeretné megválasztani a termék színét?
  Semmi akadálya!
 • A hidegebb vagy épp a melegebb színeket kedveli?
  A LED színhőmérsékletét is megválaszthatja!
 • Nem elégszik meg ennyivel, és a szivárvány bármely árnyalatában szeretné, hogy szobája tündökölhessen?
  Vállaljuk egyedi RGB LED profilok készítését is.

Figyelünk a részletekre!

Miután meghallgattuk elképzelését, és elkészítettük a terveket, elküldjük Önnek jóváhagyásra. Ossza meg velünk elképzelésit még ma!

Nagyobb tételű megrendelés esetén próba/minta darabot gyártatunk le először, amit elküldünk az Ön részére. Ha próba/minta darab elnyeri a tetszését, elindítjuk a termékek nagyüzemei gyárttatását.

Vállaljuk továbbá egyedi LED-es rejtett világítások megtervezését is. Miután végigvezettük a tervezési fázison, a termékek gyártása után a helyszíni beépítésben is számíthat ránk! Tapasztalt munkatársaink komplex homlokzatvilágítási rendszerek kiépítésében is segítségére lesznek.

Szakembereinknek az egyedi design világítási megoldások kivitelezése sem okoz gondot. Bármilyen egyedi fejlesztésű, személyre szabott megoldás teljes kivitelezésében rendelkezésére állunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Fényt hozunk a sötétségbe!

Kérjen árajánlatot most!